Wij horen graag uw mening

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

Het is al eventjes geleden dat Four Seasons bij ons thuis in de Calypso in Rotterdam de shutters heeft geplaatst, maar nog steeds zijn we er elke dag weer opnieuw super blij mee! Echt iedereen die bij ons thuis komt vindt het super mooi. We zijn blij dat we de shutters bij Four Seasons hebben gekocht en we vinden dat ze uitstekende kwaliteit en service hebben geleverd!
Ook al is het berichtje aan de late kant, Nogmaals dank!! Mvg, Kevin en Ben

Kevin en Ben - 05-03-2017 - 20:52

Wij zijn op zoek gegaan naar mooie raamdecoratie en kwamen bij Talib terecht, hij nam alle tijd voor ons bij het maken van onze keuze waarbij Talib heeft laten zien welke producten hij verkoopt en wat de bijznderheden daarvan zijn, het zijn shutters geworden waarmee we heel blij zijn. De rustige persoonlijke benadering is prettig en hij dringt ook niets op. Het plaatsen van de shutters is ook prima volgens afspraak verlopen, het was een gezellige dag, dank je wel Talib en Robert, zijn collega die alles mee heeft gemonteerd!, dank je wel en tot de volgende keer.X

Hassan en Hetty - 29-07-2016 - 13:37

 

Na een kleine 2 maanden wonen in het Timmerhuis te Rotterdam was de raamdecoratie iets wat nog ontbrak. Four Seasons heeft haar steentje bijgedragen bij het af maken van ons huis. Wij zijn erg blij met het resultaat. Er is goed advies gegeven, waarbij erg goed is ingespeeld op het gevoel en de beleving. Er is veel keuze, ook in verschillende prijsklasses. De levering en montage is goed en snel gedaan. De service is goed, een aanrader voor iedereen. Bedankt!

Marco & Alana - 30-04-2016 - 18:15

in 2012 facelights besteld voor benedenverdieping en in februari 2015 opnieuw facelights besteld voor bovenverdieping. Beide keren deskundig advies gekregen en facelights helemaal naar wens zelf samen te stellen.
Afpraken voor inmeten en montage zijn keurig nagekomen en montage is ook met beleid uitgevoerd. Pas geleden nog een probleempje met de kettingbediening gehad maar werd keurig weer op tijd conform afspraak verholpen. Nog bedankt en tot een volgende keer.

Familie Lazeroms - 25-06-2015 - 23:00

We zijn goed geslaagd bij Four Seasons. Heel mooie Houten jaloezieŽn voor de keuken, duettes voor de slaapkamers die wel licht doorlaten maar toch privacy geven en ook voor jaloezieŽn voor de badkamer en overgordijnen kunnen slagen. Talib maakt tijd om ook even thuis talen te laten zien en denkt mee over wat bij het huis past. Heel goed geholpen. Aanrader

Stefan - 01-06-2015 - 11:21

Wij zijn erg blij met de raamdecoratie van Four Seasons. Alle kamers hebben een luxe uitstraling gekregen, door de combinatie van mooie gordijnen en jaloezieŽn. Four Seasons heeft aan ons professioneel advies en een uitstekende persoonlijke service verleent.

Groet, Johan

Johan van Wijk - 24-05-2015 - 19:39

Wat goed dat ik Four Seasons heb ontdekt! Ik heb goed advies, en ook een geweldige service gekregen (2x op mijn woonadres langskomen voor het opmeten, e.d. voordat ik mijn definitieve keuze had gemaakt,was geen probleem). Ik ben superblij met mijn houten jaloezieŽn!

Virginia - 23-04-2015 - 12:56

Super blij met onze nieuwe jaloezieŽn. Four Seasons heeft ontzettend veel mooie mogelijkheden voor ruimtes in het gehele huis. Wij hebben jaloezieŽn laten plaatsen in o.a. onze keuken, erker en badkamer en zijn heel tevreden met het eindresultaat. De service is uitstekend en persoonlijk en de raamdecoratie wordt erg mooi en zorgvuldig geplaatst. Kortom - wij zouden Four Seasons zeker bij iedereen aanbevelen!

Kevin & Chanel - 23-03-2015 - 13:33

Wij zijn heel erg blij met onze jaloezieŽn de wij bij Four Seasons gekocht hebben. Talib heeft ons goed advies gegeven. Daarnaast zijn de jaloezieŽn heel netjes geplaatst. In diverse winkels zijn wij geweest, maar wij hadden het beste gevoel bij Four Seasons. In de winkel word je op je gemak gesteld en Talib is niet opdringerig en dat waarderen wij. Kortom: voor raamdecoratie moet je zeker bij Four Seasons zijn!

Marvin & Charmaine Pelupessy - 27-01-2015 - 20:21

nu al voor de tweede keer wat besteld, eerst voor het hele huis vitrages en overgordijnen, nu voor de babykamer, en beide keren goed geadviseerd, en super snelle service en goede kwaliteit!
Wij zijn super tevreden!

Savannah - 23-10-2014 - 19:47


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »