Wij horen graag uw mening

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe jaloezieŽn en vitrages. Dankzij de goede adviezen van Talib en Jolanda hebben we iets heel moois in ons huis hangen. Goede service en snelle levering.

diana spijkers - 22-10-2014 - 15:33

Sinds vorige week hangen onze houten jaloezien,we zijn erg leuk geholpen door Jolanda in de winkel en Talip heeft ze keurig opgehangen.We zijn er erg blij mee,bedankt.Don en Monique Rijke

Monique Rijke - 25-08-2014 - 12:58

Ons nieuwe huis ziet er dankzij de adviesen van Talib helemaal top uit. Wij vonden het heel moeilijk om de juiste raamdecoratie te vinden. Talib heeft ons daar heel goed bij geholpen. Als je je keuze hebt gemaakt, komt hij alles opmeten en ook ophangen. Je hebt er zelf geen omkijken naar en alles hangt perfect.

Manfred en Annemieke van den Berg - 09-09-2013 - 22:31

Raambekleding is voor ons de moeilijkste keuze van het gehele interieur, maar wel een bepalende keuze! Nadat we bij Talib in de winkel al direct vriendelijk en professioneel geholpen werden, blijken zijn service- en advieskwaliteiten van een hoog niveau! Super geholpen en ontzettend blij met onze facetlights! Zo mooi dat we zelfs een extra bestelling hebben geplaatst.

Familie Bogers - 09-04-2013 - 19:27

Eindelijk na veel gezien te hebben ben ik er toch uitgekomen met behulp van Talib. Hij is nu echt een verkoper die met je mee denkt en oplossingen weet te vinden.Waar vind je zulke goede verkopers!?
Ik ben ook zeer tevreden en helemaal gek op mijn rolgordijnen van screendoek,geweldig!! Mocht je denken dat er niets opgehangen kan worden wat ruimte en constructie betreft,ga naar Talib want die weet hier wel raad mee. Groeten van een zeer tevreden klant.

monique - 06-04-2013 - 08:28

Prachtig zijn ze, onze nieuwe gordijnen! Vanmorgen werden de rails gemonteerd en daar hingen ze! Vanaf het moment dat we in de winkel waren om een keuze te maken tot aan het eindresultaat kunnen we niet anders doen dan een groot compliment geven voor de creativiteit, het vakmanschap en de service van Four Seasons! Dank hiervoor en alle goeds voor de toekomst.

Eric & Marti

Marti Herrera - 20-02-2013 - 13:30

We wonen alweer een jaar in onze nieuwe huis. Four Seasons (Talib) heeft ons erg goed geholpen bij het geven van advies, prachtige vitrages en jaloeziŽn. Ook de service (opmeten/ophangen) ging perfect. Ik ben al 2x teruggeweest: 1x voor onszelf want we wilden toch ook nog mooie overgordijnen en 1x voor ons bedrijf. Beide keren weer heel erg tevreden over de materialen, de service, snelheid van levering.
Fijn om zo goed geholpen te worden! Wij zijn nog steeds erg blij met de mooie vitrages en gordijnen!

Jacqueline & Erwin - 01-02-2013 - 21:56

De site verbeeldt zeer goed de stijl, de kwaliteit en zorgvuldigheid hoe Four Seasons te werk gaat. Talib bedankt!

Jan en Carmen

Jan en Carmen - 24-01-2013 - 13:04

 

Afgelopen maart hebben wij onze vouwgordijnen voor de woonkamer en de slaapkamer besteld. 4 stuks! Maandje later waren ze al bij ons thuis opgehangen. Prima service!

groetjes,
Todd en Maltie

Todd en Maltie - 15-12-2012 - 22:02

Zeer tevreden met de dienstverlening en de geleverde gordijnen en vouwgordijnen! Vakkundig advies en creatieve suggesties. Ook niet te beroerd om wat extra's te doen.

Inge - 15-11-2012 - 12:56


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »