Four Seasons Raam & Wandstyling || AssortimentOns assortiment    Aluminium jaloezieën    Houten jaloezieën    Vouwgordijnen    Plisse & Duette    Facetlight    Gordijnen    Lamelgordijnen    Rolgordijnen    Shutters    Paneelgordijnen    Horren    Behang    Vloerbedekking    Tassels (koordgewichten)

Ons assortiment

U heeft een verscheidenheid aan producten om uw leefomgeving aangenamer te maken. En u heeft geen enkel idee waar u voor moet kiezen? Of u zit juist boordevol ideeën. Waar ga je op letten bij het bepalen van je keuze? Welke kleur? Wordt die bepaald door het interieur?Wat doen wij met de muren; behangen, muurverf.
En worden alle muren behangen of een deel met muurverf?Wilt u tapijt op de trap en/of in de slaapkamer? Wilt u in meerdere ruimtes tapijt op de vloer en neemt u daaronder ondertapijt voor de duurzaamheid van uw tapijt en extra comfort?
Hoe moet je rekening houden met het lichtinval? Hoe is de licht doorlatendheid van

 

Ons assortiment

het product? Hoe lichter de kleur des te meer weerkaatsing van het licht! Al die dingen, die u zich af kunt vragen, kunt u bij ons beantwoord krijgen. Wij proberen altijd een combinatie te maken van sfeer en functionaliteit.Met een op maat gesneden advies en een overwogen aanbod aan tapijt- raam- vloer- en wandbekleding maken wij uw keuze een stuk makkelijker. Voor het totale assortiment gaat u nogmaals op het blokje 'Assortiment' staan. Kanttekening:
De geplaatste foto's zijn gemaakt bij klanten van Four Seasons.