PaneelgordijnenOns assortiment    Aluminium jaloezieën    Houten jaloezieën    Vouwgordijnen    Plisse & Duette    Facetlight    Gordijnen    Lamelgordijnen    Rolgordijnen    Shutters    Paneelgordijnen    Horren    Behang    Vloerbedekking    Tassels (koordgewichten)

Paneelgordijnen

Vlakhangende raambekleding. In verschillende stoffen, zowel in uni als dessin stoffen leverbaar. De optionele verwerking met baleinen in wit, zwart, aluminium en hout dessins geven meer glans aan de paneelgordijn. De baleinen worden dubbelzijdig, desgewenst op verschillende hoogtes, aangebracht tot een maximum van 5 (10 aantal voor dubbelzijdig) per paneel. De breedte van het raam bepaald het

 

Aluminium jaloezieën

aantal panelen en die bepaald dan weer de breedte van de panelen. U kunt de panelen, tegelijkertijd door middel van een koordbediening, waarbij de overlap van de panelen altijd gelijk blijven, bedienen. Of afzonderlijk per paneel, hierbij kunt de overlap van de panelen zelf bepalen. Met paneelgordijnen kunt u met uw keuze een intens persoonlijke sfeer creeëren.