VouwgordijnenOns assortiment    Aluminium jaloezieën    Houten jaloezieën    Vouwgordijnen    Plisse & Duette    Facetlight    Gordijnen    Lamelgordijnen    Rolgordijnen    Shutters    Paneelgordijnen    Horren    Behang    Vloerbedekking    Tassels (koordgewichten)

Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen kies je voor een decoratieve vlakhangende  raambekleding. Naast het normale optreksysteem kent de vouwgordijn vele bedienings mogelijkheden. Dit zorgt er weer voor dat de vouwgordijn gebruiksvriendelijk is en met zijgeleiding kan het zelfs toegepast worden op een -kantel- kiepraam. Met de baleinen aan de voor of achterzijde geef je de vouwgordijn een strakke of juist

 

Aluminium jaloezieën

speelse uitstraling. Maak er iets persoonlijks van en kies voor een rand afwerking (bies) met een andere stof/ kleur.Het aanbod in stoffen maakt het niet makkelijk in uw keuze, maar daar zijn wij voor om u in uw keuze te adviseren. De standaard kunststof kettingbediening kan je vervangen door een metalen ketting, die je weer kan afwerken met een tassel (koordgewicht).