Plisse en DuetteOns assortiment    Aluminium jaloezieën    Houten jaloezieën    Vouwgordijnen    Plisse & Duette    Facetlight    Gordijnen    Lamelgordijnen    Rolgordijnen    Shutters    Paneelgordijnen    Horren    Behang    Vloerbedekking    Tassels (koordgewichten)

Plisse & Duette

Plissé, voor liefhebbers een streling voor het oog.
Eigenwijs, maar zeer meegaand is het in veel vormen te leveren van vierkant tot ovaal. Door de vele bedienings mogelijkheden behoren plissés tot één van de meest multifunctionele raambekledings producten. Als u kiest voor ruimtelijkheid dan is de plissé XL 50 mm een goede oplossing. Het ruimtelijke aangezicht neemt bij de plissé XL niet af. Uw plissé en uw interieur samen een eigenwijze combinatie.....

 

Aluminium jaloezieën

De Duette, dezelfde belevings intensiteit als bij de plissé
Het is een, zogenaamde honingraat, decoratieve raambekledingsproduct met een hoge isolatie waarde, dit komt door de zogenaamde luchtkamers (zie afbeelding). En daar waarbij de plissé voor een verduisterende uitvoering wordt gekozen voor maximale zonwering en privacy, is dat bij de duette niet altijd nodig, mede door de werking van 2 lagen stof met een luchtkamer. Wil je het robuuster hebben dan kies je voor de duette XL 45 mm in de enkele of anders de dubbele honingraat, twee lagen 25 mm op elkaar verlijmd. U bent geïnspireerd? Dan hoeft u alleen maar te kiezen.