FacetlightOns assortiment    Aluminium jaloezieën    Houten jaloezieën    Vouwgordijnen    Plisse & Duette    Facetlight    Gordijnen    Lamelgordijnen    Rolgordijnen    Shutters    Paneelgordijnen    Horren    Behang    Vloerbedekking    Tassels (koordgewichten)

Facetlight

De Facetlight bestaat uit één stuk stof met open en dicht geweven horizontale banen. Een unieke combinatie van sfeer en functionaliteit. Hoe u ook ingericht bent het past in elk interieur. Een product, die zijn weg inmiddels in veel woningen heeft gevonden. Door zijn veelzijdigheid is het een meerwaarde voor uw interieur. Het is in verschillende kleuren en in verschillende stofdiktes en wevingen verkrijgbaar.

 

Aluminium jaloezieën

Voor de stoere look kiest u voor een afwerking zonder bak. Hierbij is de stof op de bovenrol zichtbaar. En anders kiest u voor een afwerking in een bak van 70 mm of 90 mm, waarbij de bovenrol is afgeschermd. De standaard kunststof kettingbediening kan je vervangen door een metalen ketting, die je weer kan afwerken met een tassel (koordgewicht).